Kisumuhelgen


















Här kommer ett helt gäng bilder från vår lördag i Kisumu! Vi började med att titta lite på en marknad i närheten av vårt hotell innan vi tog en tuktuk till Kiboko Bay Resort som vi blev tipsade om dagen innan. När vi kom dit var det verkligen hur fint som helst! Det låg precis vid sjön och hade både pool, bungalows och en servering med utsikt över vattnet. Just igår visade det sig även vara en bröllopsfest där så det var väldigt fint ordnat. 

Det första som hände när vi kom dit var att vi hörde ett ljud utifrån vattnet och det visade sig vara flodhästar! För att få se både dem och sjön lite bättre bestämde vi oss för att åka ut på en båttur. Under timmen turen varade fick vi både se flodhästarna på bara några meters avstånd samt olika typer av fåglar. Det var väldigt härligt att få komma ut på sjön och dessutom en häftig upplevelse! 

När vi kom iland igen åt vi jättegod lunch på serveringen innan vi begav oss tillbaka in till stan. Vi gick bland annat till ett supermarket och köpte varsin glass, vilket var hur gott som helst (tror vi alla har längtat efter glass i den här värmen). På kvällen åt vi finmiddag på ett närliggande hotell innan vi gick upp på vår roof top-bar för lite dans där vi till och med fick höra en Avicii-låt.

Under söndagen gick vi mest runt i staden samt åt lunch innan det var dags för oss att ge oss tillbaka hem igen efter en väldigt lyckad helg.
#1 - - Mutter:

Vilken härlig utflykt ni har gjort!! Ni ser er verkligen omkring och upptäcker nya saker varje gång! Flodhästar måste varit häftigt att se😀

Upp